Bemanning og rekruttering

På jakt etter ny medarbeider? Stepp Inns ambisjon er å finne akkurat den medarbeideren din bedrift er ute etter!

Rekruttering handler om å dekke et personalbehov samtidig som det bringer inn ny energi, nye ferdigheter og ny tilnærming til bedriften. Dette er en unik mulighet for å revitalisere organisasjonen.

Stepp Inn tilbyr en kvalitativ rekrutteringsprosess. Sammen med kunden lages en jobbanalyse hvor vi kartlegger hvilken nøkkelkompetanse som er essensiell for stillingen. På bakgrunn av jobbanalysen lages en kravspesifikasjon som kunden godkjenner før vi utlyser stillingen på ønskede plattformer. Stepp Inns HR-rådgivere er sertifisert i rekrutteringsverktøyet Cut-e som tester kandidatens personlighet og evner. Aktuelle kandidater presenteres for kunden for utvelgelse.

«Vi er veldig fornøyd med oppfølging, responstid og tilstedeværelse. For oss er det viktig at man kan snu seg fort i rekrutteringsprosesser, da dyktige folk er ferskvare. I tillegg blir det gjort en grundig jobb i forkant av anbefaling av kandidater, det er høy kvalitet på de jobbsøkerne vi blir anbefalt å møte. Vår rådgiver i Stepp Inn er hyggelig og fin å samarbeide med, samt fremstår som «hel ved».»

 Som en lokal HR-partner tilbyr Stepp Inn bemanning av oppdrag for korte eller lengre varighet.

Selskapet knytter til seg lokal arbeidskraft, og har samarbeid med vikarer som kan stille på kort varsel. Hos oss betaler kunden for de faktiske timene medarbeideren jobber. Når oppdraget er over, står man fritt til å ansette personen uten ekstra kostnader. Prisen for utleie er et påslag på timelønnen. Dette inkluderer søk etter rett kandidat, kvalitetssikring av medarbeider, arbeidsgiveravgift, sosiale kostnader og risiko tilknyttet personalansvar.

Stepp Inn har en fast kontaktperson som bistår bedriften med bemanningsbehov på en rask, effektiv og sikker måte.

«Stepp Inn er en bedrift vi kan stole på, og føle oss trygge på. I en rekrutteringsprosess hvor vi vet at vurderingsgrunnlaget på hvilken kandidat som egnes til stillingen er nøye vurdert, er for oss viktig. Bedriften har for vår del spart masse tid og ressurser på å benytte oss av Stepp Inn sitt tilbud. Kandidatene som har blitt presentert for oss er i fast ansettelse i dag, og vi er meget fornøyde med arbeidet de utfører, de har bidratt til en verdiskapning for vår bedrift.»

Ta kontakt med Stepp Inn i dag for mer informasjon om rekruttering og bemanning!

Kontaktinformasjon:
Are Strandbakken – Fagkoordinator og HR-rådgiver Tlf: 990 90 017 E-post: are@SteppInn.no
Morten Strøm – HR-Rådgiver Tlf: 400 34 353 E-post: morten@SteppInn.no
Martine Myhre – HR-Rådgiver Tlf: 928 28 583 E-post: martine@SteppInn.no
Vanja Støyva Juvet – HR-Rådgiver Tlf: 404 27 755 E-post: vanja@SteppInn.no