Om oss

Stepp Inn utvikler og leverer arbeidskraft. Misjonen er mennesker i jobb og forretningsideen er skreddersydde jobbløsninger. Stepp Inn er sentralt plassert i Follo og tilbyr kortreist arbeidskraft. Selskapet er stort nok til å være et trygt valg og liten nok til å være en fleksibel partner som skreddersyr tjenesten etter kundens behov. Stepp Inn tilbyr bemanning, rekruttering, karriereomstilling, ekspertbistand samt personal- og organisasjonsutvikling. Stepp Inn har utført oppdrag for anerkjente selskaper i Follo-regionen, for referanser; se her. Stepp Inns ansatte har kompetanse på mastergradsnivå innenfor samfunnsfag og ledelse. Videre er de sertifiserte innenfor rekrutteringer, testbruk fra Cut-e og karriereveiledning. Samlet sett har våre rådgivere bred erfaring innenfor HR- og personaloppfølging herunder opplæring og sykefraværsoppfølging. Selskapet jobber etter Leanprinsipper og tjenestene er kvalitetsikret gjennom  ISO 9001 sertifisering.

Kontakt oss for en uforpliktende prat: 

Are  

Are Strandbakken
Fagkoordinator, Statsviter

Are har jobbet hos oss siden 2016. Han har bred erfaring innenfor booking og produksjon. Are er DNV-sertifisert rekrutterer og sertifisert i Motiverende intervju, Karriereverktøy og Cut-e.

E-post: are@steppinn.no
Tlf.: 990 90 017

 

Morten Vanja

Morten Strøm
HR-rådgiver, Sosiolog

Vanja Støyva Juvet
HR-rådgiver, Jurist

Morten har jobbet hos oss siden 2020. Han har bred kompetanse innenfor lager, produksjon, logistikk, bygg og anlegg, og transport. Morten er sertifisert i Motiverende intervju, Karriereverktøy og veiledning av lærlinger.

E-post: morten@steppinn.no
Tlf.: 400 34 353

Vanja har jobbet hos oss siden 2021. Hun har bred erfaring salg- og service og matbransjen. Vanja har spesialisert seg innenfor arbeidsrett og selskapsrett, og har gjennomført kurs i rekruttering og mekling.  

E-post: vanja@steppinn.no
Tlf.: 404 27 755

Besøksadresse:

Brekkeveien 43, 1430 Ås Våre lokaler ligger i 2.etasje  

Postadresse:

Postboks 112 1431 Ås